Minns du Mysteriet på Grevholms? Det skapades av Dan Zethraeus och var SVT:s julkalender år 1996. Mysteriet på grevholms var en omtyckt julkalender och en riktig klassiker.

Julkalendern handlade om när familjen Olsson flyttar till landet för att fira jul och råkar hamna fel och hamnar i Grevholms slott, bland spöken.

Den här gulddomänen kan användas till många användningsområden. Oavsett om du driver en E-handel inom kläder och mode, eller en finanssajt som handlar om att låna pengar så passar namnet Grevolms.se. Det är ett neutralt namn, dock utan innehållande sökord, men med en lång historik.

Varför Grevolms.se

Den främsta anledningen Grevholms.se är naturligtvis att det känns ”rätt”, att namnet fastnar direkt och du inte kan släppa det. Men när man köper ett domännamn med historik kan det vara bra att titta på VAD domänen har använts till. Ligger det fortfarande spår och rester kvar av det gamla användningsområdet i Google sökhistorik? Går det att utnyttja i syfte sökmotoroptimering, eller kommer det att stjälpa?